NAMNFÖRSLAG!

HEJ!
Hoppas alla har haft en GOD JUL! Har inte varit inne och pillat här sen dagarna före julafton.

Jag blir galen. Jag har så svårt att komma på ett orginellt namn till min hobbyverksamhet (detta)
Så därför frågar jag DIG!!!!

HJÄLP!

Puss

Lim!

Igår satte jag i löshår på Kid (Jessica) ! Det var lim denna gång. Ett riktigt enkelt och effektivt sätt att sätta i hår. Dock är det ganska enkelt för håret att trilla av, men då är det inte heller svårt att sätta tillbaka det!

Samma sak här, behövs minst 10cm långt hår, om man vill få ett snyggt resultat. Dels för att man måste ha hår att fästa löshåret på, dels för att det inte ska se konstigt ut när håret är i.

Tyvärr hann jag inte klippa in håret så mkt igår, men det fixar hon lätt själv. För de som inte kan klippa in själv, eller inte alls är van, rekommenderar jag att ha så mycket tid som möjligt för att jag ska hinna fixa det. Det kan lätt hända att man sitter lite extra länge och pratar och har det trevligt och råkar glömma bort tiden ;)

 

 



Microringar

hej!

denna gång använde vi microringar. mörbruna till hennes bruna hår såklart. jag sydde fast ringarna när hon kom och det tog inte så lång tid. max 2-3 timmar så var hon på väg hem igen.
klippte av en bit på håret samt klippte in hennes egna så att det skulle se riktigt ut. vill inte släppa iväg mina "kunder" utan en genomgång - syns allt för lätt att det är löshår isf.


Bild #1
Här är under tiden jag sätter i håret

Bild #2

Bild #3

Bild #4

 

Maddes egna bild:

 

 



shit asså

sorry sorry sorry sorry.
bloggen är under renovering. jag får utbrott på denna skit alltså. först finns headern där - helt plötsligt POWWWW borta!!!!!!

gahhh.
ha överseende.
jag vet, bloggen är skitful!

RSS 2.0